Κωνσταντίνος Μαραγκός

ΣΠΟΥΔΕΣ:

·        Μάιος 2012: Απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Πτυχιούχος συνθέτης με εξειδίκευση στην κατεύθυνση «Σύνθεση Μουσικής για Παραστατικές Τέχνες» (Composing for Performing Arts) με τους καθηγητές Δ. Μαραγκόπουλο και Δ. Τρυπάνη, καθώς και στην  «Κλασική Σύνθεση» με τον καθηγητή Ιωσήφ Παπαδάτο.

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:          

·        2004-2006     Συμμετοχή στην χορωδία του Ιονίου Πανεπιστημίου.

·        2005              Με την χορωδία και την συμφωνική ορχήστρα του Ιονίου Πανεπιστημίου, στις 19 Νοεμβρίου 2005 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τις Μουσικές του 20ου και του 21ου αιώνα, παρουσιάζοντας τα έργα Γιάννη Χρήστου “Πύρινες Γλώσσες” και του Χάρη Ξανθουδάκη “Λειτουργία”.

·        2005-2009     Συμμετοχή στα τμήματα μαθημάτων τζαζ και αυτοσχεδιασμού του τμήματος Μουσικών Σπουδών, καθώς και παράλληλη δραστηριότητα σε συναυλίες των φοιτητικών συνόλων τζαζ και αυτοσχεδιασμού, σε φεστιβάλ, μουσικές σκηνές και θέατρα της Κέρκυρας (θέατρο Πολύτεχνο, Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας).

·        2011             Παρουσίαση του πρώτου μουσικού έργου στην Ιόνιο Ακαδημία, στα πλαίσια του πτυχιακού μαθήματος σύνθεσης, με θέμα «Μουσική σύνθεση για μουσική δωματίου», με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ιωσήφ Παπαδάτο. Οργάνωση και συντονισμός δεκαμελούς ορχήστρας και υπό την διεύθυνση μαέστρου, έγινε παρουσίαση του έργου σε κοινό.

·        2012             Παρουσίαση του δεύτερου και τρίτου έργου μουσικής σύνθεσης, στα πλαίσια του πτυχιακού μαθήματος «Μουσική και Παραστατικές Τέχνες», με υπεύθυνους καθηγητές τους Δημήτριο Μαραγκόπουλο, και Δήμητρα Τρυπάνη.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

·        2007-2008     «Μουσική και κινηματογράφος», με τον William Αντωνίου.

·        2008-2009     Σεμινάρια αυτοσχεδιασμού με τον Brent Sandy.    

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ:

·        Ηλεκτρικό μπάσο

·        Τρομπέτα

·        Πιάνο

·        Κιθάρα

·        Μπουζούκι

·        Κρουστά

 

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ:

·        2015-2016     Σύνθεση-ενορχήστρωση πρωτότυπης μουσικής (original motion picture soundtrack), για την κινηματογραφική ταινία “ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ” του Σωτήρη Τσαφούλια.

·        2014              Συνεργασία του συγκροτήματος “ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ”, στην μουσικοθετρική περάσταση “ALLOU FUN MARK” με τον κ. Μ. Σεφερλή, στο δελφινάριο.

·        2014              Συνεργασία του συγκροτήματος με τον κ. Μ. Σεφερλή, στα πλαίσια της μουσικοθεατρικής παράστασης «ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΡΩΝΕΣ» στο νυχτερινό κέντρο Αθηνών “REX”.

·        2013              Καλοκαιρινή περιοδεία και παρουσιάση σε όλη την Ελλάδα της μουσικοθεατρικής παράστασης “ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΡΩΝΕΣ”.

·        2013              Μέλος του συγκροτήματος «ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ» ως μπασίστας. Συνεργασία του συγκροτήματος με τον κ. Μ. Σεφερλή, στα πλαίσια της μουσικοθεατρικής παράστασης «ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΡΩΝΕΣ» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

·        2011              Συμμετοχή στο μουσικό συγκρότημα 1550 ως μπασίστας, στα πλαίσια συνεργασίας με τον κ. Γ. Ζουγανέλη, όπου πραγματοποιήθηκαν εμφανίσεις σε Ρόδο, Βόλο, Χαλκιδική, και Κοζάνη.

·        1999-2000     Μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία με ερασιτεχνικό μουσικό σχήμα, στον δήμο Καλλιθέας καθώς και στο Σ.Ε.Φ του δήμου Π. Φαλήρου.

·        1998-2000     Μουσικές συνεργασίες σε επίπεδο λαϊκού ρεπερτορίου με τον μπουζουξή κ. Μ. Μιχαλάκη, καθώς και με τον τρομπετίστα κ. Τορουνίδη σε φεστιβάλ soul & jazz μουσικής, στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

·        1996-2000     Μέλος στην φιλαρμονική της Καλλιθέας ως τρομπετίστας.

Κωνσταντίνος Μαραγκός

Please reload

© 2017 by GENESIS LIVE PRODUCTIONS

  • w-facebook
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon