Νίκος Σαλπαδήμας

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Ιουλίου 1976 και μεγάλωσε στην Γλυφάδα.

 

Από όταν ήταν μαθητής του Γυμνασίου, του άρεσε πολύ η μουσική. Άκουγε συνέχεια και έπαιζε σαν DJ στα parties των συμμαθητών του.

Μόλις τελείωσε το Λύκειο, έκανε την πρώτη μου επιχειρηματική προσπάθεια, στήνοντας το Café ETERNO στην πλατεία της Γλυφάδας, όπου εκτός από την οργάνωση, είχε και την μουσική επιμέλεια και κάλυψη, μέχρι το 1997.

 

Το 1997, φοίτησε στα Ι.Ε.Κ. ΑΝΤ1 MediaLab, sound engineer   έως  το 1999 όπου και αποφοίτησε «αριστούχος».

Παράλληλα εργάστηκε, πάντα με την ίδια αγάπη για την ξένη μουσική,  ως DJ  έχοντας πάντα την μουσική επιμέλεια, σε διάφορα café-bar, lounge restaurant της εποχής, όπως στα Havana, Silver, Event  από το 1997 έως το 2001.

 

Το 2001 αναλαμβάνει ως resident DJ στο GALEA Club Restaurant και αυτό κράτησε έως το 2007.

Το 2005, έκανε την δεύτερη επιχειρηματική του απόπειρα με το BOUTIQUE Club  όπου εκτός από συνιδιοκτήτης, βρισκόταν και στα decks μέχρι το 2008.

 

Το 2008 με την ίδια ομάδα έφτιαξε στο κέντρο της Αθήνας το  ROOM 121 και το 2010 δημιούργησαν στην παραλία της Βούλας το all day café-bar restaurant SEA N CITY, που εκτός από την διεύθυνση φυσικά είχε και την μουσική επιμέλεια. Ακολούθησε ο συνεταιρισμός του στο CLICHÉ  στην πλατεία της Γλυφάδας, μέχρι το 2013 και κατόπιν από το 2013 έως και σήμερα, παίζει μουσική και οργανώνει μουσικά events, στα μαγαζιά

BALUX - BOURBON και KUKO’S

Στο BALUX είχε και την υπευθυνότητα της διεύθυνσης.

 

Έχει παίξει σαν GUEST DJ, σε πολλά νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, στις πόλεις: Αθήνα,  Χανιά,  Ρέθυμνο,  Λαμία,  Μήλο,  Τζιά,  Εύβοια,  Λουτράκι,  Μύκονο,  Κω,  Πόρο,  Κεφαλονιά.

 

Ακόμα αναλαμβάνει την μουσική επιμέλεια σε Γάμους, Βαπτίσεις, Parties, Εvents, κ.λ.π.

 

Έχει κάνει το Remix του τραγουδιού «Τρανζίστορ» των Χατζηνάσιου - Μπουρμπούλη το 2006 όπως και κάποιες ενορχηστρώσεις σε τραγούδια Ελλήνων καλλιτεχνών.

Please reload

© 2017 by GENESIS LIVE PRODUCTIONS

  • w-facebook
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon