Πάνος Σαρδέλης

Επάγγελμα:    Μουσικός  (Drums – Audio & Midi Programming-Ενορχηστρώσεις-Παραγωγές)

 

1987. Συμμετέχει στους Media Vox (Γ.Δαλαμάγκας , Δ.Κοργιαλάς , Γ.Βρέκος , Π.Σαρδέλης )

1998. Συμμετέχει στις «Μεταμορφώσεις» (Π.Συνοδινός , Σ.Σκλαβάκης , Ν.Χαραλάμπους , Γ.Κορρές)

1999. Επιμελείται το Remix του Δημήτρη Κοργιαλά «Μετράω» με συνεργασία του Στάθη Σκουρόπουλου.

2000. Γνωρίζεται με τον Γιώργο Αλουπογιάννη και ξεκινάει ένας κύκλος συνεργασίας που συνεχίζεται μέχρι και το 2005.

Το 2001 και 2002 γίνονται εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου και συναυλίες στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας. (Support σε συναυλία των Cardigans)

2003. Συμμετέχει στο CD του Πέτρου Συνοδινού «Αλλαγή Θερμοκρασίας». Εμφανίζεται στον «ΣΥΡΜΟ» με τους: Νίκο Ζιώγαλα – Γιώργο Αλουπογιάννη – Δημήτρη Κοργιαλά και με το ίδιο σχήμα γίνονται συναυλίες στην Αθήνα και σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Δισκογραφικά συμμετέχει στο CD  «Ένα γράμμα στον πατέρα μου» σε τραγούδια του Κώστα Παρίσση και του Γιώργου Αλλουπογιάννη. Επίσης συμμετέχει στο CD του Γιώργου Αλουπογιάννη «Μία φάση περνάω κι εγώ μη το κάνουμε θέμα».

2004. Επιμελείται το Remix «Μίλα μου για αγάπη» του Νίκου Ζιώγαλα. Την ίδια χρονιά συμμετέχει στο CD της Κατερίνας Ντίνου «Σε όνειρο ζω» σε ενορχηστρώσεις του Κώστα Παρίσση, Γιώργου Αλουπογιάννη  και Μίμη Πλέσσα. Επίσης συμμετέχει στο CD «Δεύτερη ακρόαση της μικρής άρκτου» σε ενορχηστρώσεις του Κώστα Παρίσση και  επιμέλεια παραγωγής της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Συνεργάζεται με το συγκρότημα «Τρίφωνο» και συμμετέχει στο ομότιτλο CD. Συνθέτει μαζί με τον Δημήτρη Κοτάκο την ομάδα παραγωγής «RED» η οποία είναι ενεργή μέχρι σήμερα.

Μαζί κυκλοφορούν το CD «Project one-Παραγωγή πρώτη» με συμμετοχές των: Στάθη Δρογώση, Τάσου Γεωργόπουλου, Νίκου Ζιώγαλα, Μελίνας Κανά, Πάνου Κατσιμίχα, Γρηγόρη Κλιούμη, Μαρίας Παπαδοπούλου, Κίτρινα Ποδήλατα, Μαριώ, Μπάμπη Στόκα.

2005. Συμμετέχει στο CD του Μάριου Φραγκούλη «Ο κήπος των ευχών» σε ενορχηστρώσεις του Κώστα Παρίσση και στο CD του Γιώργου Μυλωνά «Καλοκαίρια που γελούν» σε ενορχηστρώσεις του Στάθη Δρογώση.

Επίσης συμμετέχει στο CD του Τάσου Γεωργόπουλου «Χαμένο νησί» και αναλαμβάνει την παραγωγή και την ενορχήστρωση σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κοτάκο «RED».

Την ίδια χρονιά εμφανίζεται στο «Χάραμα» με τους: Μαριώ, Λίτσα Διαμάντη, Σοφία Ασιχίδου, Γιώργο Μορίκη και Βασίλη Κούλογλου. Παράλληλα γίνονται εμφανίσεις με το ίδιο σχήμα στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Το καλοκαίρι εμφανίζεται σε συναυλίες με το σχήμα: Μαριώ, Νίκος Ζιώγαλας και Λάμπρος Καρελάς.

2006. Συμμετέχει στο CD της Μαριώς «Μ’ ένα χαμόγελο» σε συνθέσεις και ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Λίβανου και του Παναγιώτη  Παπαγεωργίου.

Επίσης συμμετέχει στο CD του συγκροτήματος  ΣΚΙΕΣ «Σημεία των καιρών». Επιμελείται το Remix του Γιώργου Μυλωνά «Άσε ένα ψέμα».

Την ίδια χρονιά εμφανίζεται στο «Χάραμα» με τους: Μαριώ, Λάμπρο Καρελά, Λένα Αλκαίου. Με το ίδιο σχήμα γίνονται εμφανίσεις σε μαγαζιά και συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας.

2007.Εμφανίζεται στα «13 Φεγγάρια» με τους: Μαριώ, Νίκο Ζιώγαλα και Λάμπρο Καρελά. Το σχήμα εμφανίζεται σε μαγαζιά και κάνει συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αναλαμβάνει τον συντονισμό παραγωγής τον προγραμματισμό και την ενορχήστρωση στο CD του Γιώργου Περαντάκου «Το επόμενο πρωί» σε συνθέσεις του ίδιου, του Λάμπρου Καρελά, Ηρακλή Κοντού, Δημήτρη Μαρινόπουλου, Βασίλη Μασαλά, Γιάννη Βιλιώτη και Βαγγέλη Κονταράτου.

Στο CD συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινόςκαι η Ελευθερία Ορδουλίδου.

Επιμελείται το Remix της Λένας Αλκαίου «Μαύρα ρούχα» και το Remix του Πάνου Μουζουράκη σε συνεργασία με τον Μιχάλη Ρίζο. Το καλοκαίρι εμφανίζεται σε συναυλίες με τους: Μαριώ, Λάμπρο Καρελά και Γιώργο Περαντάκο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τώρα εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου με τον Γιώργο Αλλουπογιάννη και στη Εξέδρα με την Μαριώ. Ετοιμάζει το νέο CD των RED και συμμετέχει στο νέο CD του Γιώργου Αλουπογιάννη με τίτλο: Πρόσεχε.

2008. Συμμετέχει στο CD «Ξένο Ρούχο» του Γιάννη Καραλή σε τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη. Από τον Σεπτέμβριο εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου (Club) με το μόνιμο σχήμα του μαγαζιού «House Band».

2009-2010. Συνεχίζει να εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου (Club), ενώ παράλληλα συμμετέχει στους Beggar’s Blues Diary μαζί με τον Γιώργο Βάνα.

Γίνονται εμφανίσεις σε διάφορα Club της Αθήνας και της περιφέρειας.

2010-2011. Αναλαμβάνει την ενορχηστρωτική επιμέλεια της House Band (Σταυρός του Νότου)

2011-2012. Συμμετέχει στο group: Marieke Mejier and the Band its, κάνοντας εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου (club) και στο Κ-44 (Γκάζι). Παράλληλα συμετέχει στο συγκρότημα της Άννας Μπουρμά (Καλοκαιρινή περιοδεία).

2012-2013. Συνεχίζει να εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου (Club), ενώ παράλληλα συμμετέχει στους Full Tattoo κάνοντας εμφανίσεις στο “Bourbon”. Ξεκινάει συνεργασία με τον Κύριο Κ (Θοδωρή Κοντάκο) η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Συμμετέχει στο CD του Ορέστη Κολέτση «Με πλημμυρίζει φως» και στο CD του Δημήτρη Λίβανου «Το μυστικό του κόσμου».

2013-2014.  Συνεργάζεται με την Nomi Ruiz και αρχίζει μια σειρά  live εμφανίσεων σε γνωστά club της Αθήνας και παίρνει μέρος στο Εν Λευκώ Φεστιβάλ. Παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις στο club του Σταυρού του Νότου. Δισκογραφικά συμμετέχει στο cd του Τάσου Ποταμιάνου και στο cd single της Μαίρης Αθανασίου σε παραγωγή και ενορχήστωση Κώστα Παρίση.

2014-2015. Συνεχίζει τις εμφανίσεις με την Nomi Ruiz και παράλληλα εμφανίζεται σε συναυλίες με τον Ανδρέα Μανθόπουλο. Συμμετέχει στη μουσικοθεατρική παράσταση του Άρη Μπινιάρη (Το ’21) που ανεβαίνει στο Gazarte. Το έργο επιμελείται μουσικά μαζί με τον Βίκτωρα Κουλουμπή με τον οποίο συνεχίζει τις εμφανίσεις στο Σταυρό του Νοτου club με την Houseband.

2015-2016. Η συνεργασία συνεχίζεται με τον Άρη Μπινιάρη και την παράσταση Το ’21 στο θέατρο Πορεία. Συνεχίζει τις εμφανίσεις στο Σταυρό του Νοτου club με την Houseband.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Πέτρος Συνοδινός , Δημήτρης Κοργιαλάς , Γιώργος Αλουπογιάννης , Γιάννης Καραλής, Κώστας Παρίσσης , Κατερίνα Ντίνου , Γιώργος Μυλωνάς , Παναγιώτης Τσακαλάκος, Μάριος Φραγκούλης , Τρίφωνο , Τάσος Γεωργόπουλος , Αντώνης Απέργης, Νίκος Ζιώγαλας , Στάθης Δρογώσης , Γιάννης Βενιαμίν, Κώστας Γαλίτης , Σκιές , Λένα Αλκαίου , Γιώργος Βάνας, Λάμπρος Καρελάς , Πέτρος Βαγιόπουλος , Μαρία Ιακώβου , Γιούλη Τσίρου , Λίτσα Διαμάντη , Γιώργος Περαντάκος , Νίκος Πιτλόγλου, Δημήτρης Λίβανος, Ορέστης Κολέτσος, Ανδρέας Μανθόπουλος, Παυλίνα Βουλγαράκη, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Αλέξανδρος Μίχος, Γιώργος Τεντζεράκης, Γιάννης Βογιαντζής, Βαγγέλης Ασημάκης, Zαχαρίας Καρούνης, Marieke Mejier, Nomi Ruiz, Παύλος Παυλίδης, Λιζέτα Καλημέρη, Ορφέας Περίδης, Τάσος Ποταμιάνος,  Άννα Μπουρμά, Άρης Μπινιάρης, Μαίρη Αθανασίου, Θοδωρής Κοντάκος (Κύριος Κ.), Στάθης Γιαννακόπουλος,

Please reload

© 2017 by GENESIS LIVE PRODUCTIONS

  • w-facebook
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon