Στέφανος Μπίος

Τα πρώτα του βήματα στην μουσική ξεκίνησαν το 1994 σε σχολική ακόμη ηλικία όπου αποκόμισε τις πρώτες του εμπειρίες σε μαθητικές συναυλίες.

Το 1996 κάνει την πρώτη του περιοδεία στην Ελλάδα με την heavy metal μπάντα των MARAUDER ως ο βασικός τραγουδιστής. Κάνοντας μια πολύ μικρή παύση το 1998 για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία συνεχίζει και συνεργάζεται με άλλες δύο πολύ γνωστές μπάντες τις Ελληνικής Metal σκηνής, τους INNER WISH και POWER CRUE.

Το 2000 αφήνοντας πίσω το σκληρό ήχο άρχισε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα έχοντας συνεργαστεί με πολλούς και ταλαντούχους μουσικούς.

Το 2003 αποφασίζει να δημιουργήσει μαζί με άλλους μουσικούς τους BAD MEDICINE διασκευάζοντας τραγούδια πολύ γνωστής Αμερικάνικης Rock μπάντας γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία σε κάθε εμφάνισή τους.

Το 2004 μετά από εμπειρίες δέκα ετών και έχοντας περάσει από πολλά είδη μουσικής Hard Rock, Pop, Funk και έντεχνη Ελληνική μουσική δημιουργεί τα δικά του τραγούδια ως συνθέτης - στιχουργός και ταυτόχρονα τραγουδιστής.

Τον Ιανουάριο του 2005 θέλοντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα ξεκινά τις πρώτες ενέργειες για την πραγματοποίηση του πρώτου του προσωπικού CD. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς βρίσκεται στην ίδια σκηνή με το συγκρότημα "Ανοιχτή Θάλασσα" και στα τέλη της χρονιάς κυκλοφορεί η πρώτη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο "Φυλαχτό".

Τα επόμενα χρόνια τον βρίσκουν με έντονη μουσική παρουσία συνεχίζοντας τις καλές του συνεργασίες σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως το

2008 με τους SOLD OUT στην Αρχιτεκτονική,

το 2009 με τον Θάνο Καλλίρη και τον Μιχάλη Ρακιτζή στο Ghost House,

το 2010 με τους Hannibal, τον Γιάννη Σαββιδάκη, τον Κυριάκο Χαμπίδη και Στάθη Γιαννακόπουλο στο Όνομα του Ρόδου και το

2011 επιστρέφει στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής παρέα με τους SOLD OUT.

Το 2012 συμμετέχει στην μουσική σατυρική παράσταση «Οι Πειρατές της Σαμαραϊκής» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up Stage, μαζί με τους Στράτο Αγιοστρατίτη, Γιώργο Κρητικό, Ίνα Λαζοπούλου , Κυπριανό, Μαριάννα Μαλαντζή, δείχνοντας το πολύπλευρο ταλέντο του κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και ως ηθοποιός για τις ανάγκες της παράστασης.

To 2013 συνεργάζεται με την InSideOut music web promotion ετοιμάζοντας το νέο του digital single με τίτλο «Το τραγούδι αυτό» που κυκλοφορεί από την νέα του δισκογραφική στεγή XRC Records USA.

Το 2014 κυκλοφορεί την τριτη επίσημη κυκλοφορία σε στιχους και μουσική Στέφανος Μπιος με ενορχήστρωση Μιχάλη Ρακιντζη. Την ίδια χρόνια ανοίγει το hard style event στο Gagarin του πολλά χρόνια φίλου Μιχάλη Ρακιτζη.
 Τον ίδιο χρόνο παίρνει μέρος σε πολλές εμφανίσεις στην Αθήνα με μεγαλύτερη ολων στο Κύτταρο Rock in DIO vol.5 τα έσοδα του οποίου διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το 2015 μετά απο χρόνια φιλίας με τον φιλο/συνεργάτη Στρατό Αγιοστρατιτη φτιάχνουν το live project Group !n Therapy
μια MEDLEY NON STOP band σε ενα πρόγραμμα στημένο σε ενότητες απο
60's/ 70's/ 80's/ 90's POP- ROCK - DISCO !

Στέφανος Μπίος

Please reload

© 2017 by GENESIS LIVE PRODUCTIONS

  • w-facebook
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon