Στέλιος Πασχάλης

Απόφοιτος του ωδείου «Φίλιππος Νάκας» με καθηγητή το Φώτη Γιαννόπουλο.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα από διακεκριμένους ξένους και έλληνες drummers όπως οι Dave Weckl, Jojo Mayer, Steve Smith, Steve Gadd, Dennis Chambers, Gary Novak, Horacio El Negro Hernandez, Marko Djordjevic, Dom Famularo, Thomas Lang, Peter Erskine, Benny Greb, Γιάννης Σταυρόπουλος, Στέφανος Δημητρίου και πολλούς άλλους.

Από το 2002 άρχισε να εργάζεται επαγγελματικά πάνω στη μουσική συμμετέχοντας σε διάφορα σχήματα.

Η κύρια του μπάντα είναι οι Need (Progressive Metal) με 4 δίσκους στο ενεργητικό της, μία Ευρωπαϊκή περιοδεία και μια συμμετοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του είδους στην Αμερική, το Progpower USA festival. Επίσης παίζει στην προσωπική μπάντα του Κ.Τουρνά. και του Α.Κωνσταντόπουλου με συμμέτοχη και στα παιδικά βιβλία που έχει εκδώσει ο τελευταίος. Είναι μέλος των The last international playboys (Indie pop). Συνεργάζεται ακόμα με τη Μ.Νομικού (Νησιώτικα). Συμμετέχει σε projects όπως οι Suit ‘em up (R’n’B,Dance) και οι Bejeezus (Swing,Dance). Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα παίζοντας διάφορα μουσικά είδη όπως οι Anaconda (Latin,funk,reggae), οι Evil monkey (Rock,metal), οι Satyros Larousse(Funk,Soul,Rock), οι Gooters (Blues) κι έχει κάνει ανα καιρούς εμφανίσεις με καλλιτέχνες όπως οι: Μ.Στόκας, Θ.Τσάτσου, Π. Μουζουράκης, Μ. Εμιρλής, Ζ.Στεφάνου, και άλλοι.

Από το 2008 παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα και εργάζεται ως καθηγητής σε ωδεία. Έχοντας πρακτική εμπειρία στα μουσικά είδη που έχει διδαχθεί, συμμετέχοντας σε δισκογραφικές δουλειές και ασχολούμενος με προγράμματα ηχογράφησης, προετοιμάζει τους μαθητές για όλες τις καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο studio και στα lives. 

Please reload

© 2017 by GENESIS LIVE PRODUCTIONS

  • w-facebook
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon