Θοδωρής Μαυρογιώργης

Θοδωρής Μαυρογιώργης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ιούλιος 2002: Σεμινάριο αρχιτεκτονικής σώματος με εισηγήτρια την Μιρκα Γεμετζάκη Ιανουάριος

2013 έως Σεπτέμβριο 2015: Μαθήματα φωνητικής με την Αμαλία Βίνος ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Συμμετοχή στο cd με το τραγούδι των Σειρήνων, του Παναγιώτη Λευθέρη Με το συγκρότημα Grifo στο cd “Tribute to Dead Can Dance – The lotus eaters” διασκευάζοντας το τραγούδι Rakim.

Συμμετοχή στο cd των Sugarhouse διασκευάζοντας το κομμάτι Break for love ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ιδρυτικό μέλος του γκρούπ “Wedding Singers”, το οποίο ασχολείται με την χορευτική μουσική της δεκαετίας του ’90, από το 2008 μέχρι σήμερα.

Συνεργασία με την Άννα Βίσση το 2012 στο REX στην Αθήνα και στο Odeon στη Θεσσολονίκη. Οι Wedding Singers υπήρξαν resident μπάντα του Τώρα-Κ44, στο Γκάζι, από το 2011-2013 με εβδομαδιαίες εμφανίσεις όπως επίσης και στο Bourbon το 2014, στο Σταυρό του Νότου το 2013 και στο Gazarte το 2016. Εμφανίσεις σε εταιρικά event (Google, H&M, Vick Kaya fashion workshop, Travelplanet, Coca Cola), σε φεστιβάλ (ARK festival, Volume Festival, Eject Festival, Beer Fest, Burger Festival, Athens Pride, E-awards, Jumping Fish fest κ.α), καθώς και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Έχουν κυκλοφορήσει το 2013 το πρώτο τους single “Electric Wire”, με το οποίο κέρδισαν το διαγωνισμό του Jumping Fish. Έχουν εμφανιστεί στο Mad Day Live στο Mad, στην εκπομπή “Escape” στη ΝΕΤ, και στο Music Project by Jumping Fish με τη Δήμητρα Γαλάνη στον Alpha. Επίσης, εμφανίστηκαν στο MadWalk 2014 με την Άννα Βίσση διασκευάζοντας το τραγούδι ‘Εμπνευση” και συμμετέχοντας με το δικό τους κομμάτι “Hold me”. Εχουν ηχογραφήσει το δεύτερό τους single το οποίο θα κυκλοφορήσει από την ΕΜΙ παράλληλα με το video clip του τραγουδιού στις 3.2.2017. Μέσα στο 2017 αναμένεται και ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος του γκρουπ.

Ιδρυτικό μέλος του γκρουπ “Bejeezus”.  Aκουστικό σχήμα που ασχολείται με διασκευές χορετυικής μουσικής. Εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία, με residents εβδομαδιαίες εμφανίσεις σε Maroon, Bourbon, Holy Spirit, Troubar, Belle Amie, Gaspar, στην Αθήνα και στο “Αστικόν” στα Κύθηρα καθώς και συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα το χειμώνα του 2015 στο Club Vogue στη Θεσσαλονίκη. Εμφάνιση στο MadWalk 2016 by Aperol Spritz σε ντουέτο με την Idra Kayne.

Συμμετοχή στην θεατρική παράσταση “Ήρωες¨της Ελένης Γκασούκα ως ηθοποιός και τραγουδιστής στο Μικρό Παλλάς από τον Οκτώβρη του 2014 έως τον Απρίλη του 2015, και στο Blackbox στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 2015.

Συμμετοχή στο μουσικό σχήμα στο “Χάραμα” στην Πάτρα από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2015.

Συμμετοχή στην καλοκαιρινή περιοδεία της Άννας Βίσση το 2012.

Συμμετοχή στο συγκρότημα Grido, το οποίο ασχολήθηκε με την ethnic μουσική και ειδικότερα με τα τραγούδια των ελληνόφωνων περιοχών της Κάτω Ιταλίας Με το συγκρότημα grido, συμμετοχή στο Φεστιβάλ του ποταμού Άρδα το καλοκαίρι του 2003 και σε συναυλίες σε δήμους της Ελλάδας (Σκιάθο, Χαλάνδρι, Πεύκη, Σπέτσες, Κύθηρα κ.α) καθώς και σε μουσικές σκηνές και άλλους χώρους (Μπαράκι του Βασίλη, Αμερικάνικο κολέγιο, Φωνές).

Παρουσίαση της δουλειάς του συγκροτήματος σε εκπομπές στην τηλεόραση («Συν και Πλην», «Μπλέ διαδρομές»).

Από τον Σεπτέμβρη του 2005 έως Μάιο του 2006 συμμετοχή στο σχήμα «Υπερήρωες» στο club του Σταυρού του Νότου. Συμμετοχή στη houseband του club του Σταυρού του Νότου, 2009-2014. Συνεργασία με τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα σε συναυλίες (Αγρίνιο, Γύθειο, Μεταμόρφωση, Ίλιον, Σπάρτη, Λαύριο) το 2006.

Please reload

© 2017 by GENESIS LIVE PRODUCTIONS

  • w-facebook
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon